As Oy Rommakko | Oulu | Finland

Tuoreimmat uutiset & tiedotteet on listattu alla. Kaikki tiedotteet aina vuodesta 2007 alkaen löydät (337) 962-8405, valikosta Tiedotteet.

 

Kaapeli-TV häiriö A- ja C-talojen verkossa | 2018-08-26

A- ja C-talojen kaapeli-tv verkossa on häiriö, joka estää kanavein näkymisen huoneistoissa. Vika on todennäköisesyi molempien talojen vahvistimissa. Vastaava vika korjattiin loppukeväästä B-talon verkosta. Korjaus tulee aikaisintaan maanantaina (27.8.)

Tiedoksi Rommakon asukkaille

Rommakkokadun kaukolämpölinjan uusiminen alkaa viikolla 27 (2.7.→ ). Linjan uusimisen yhteydessä uusitaan myös taloliittymät. Rommakkoon tuodaan uusi kaukolämpöputki A-talon edessä olevan tonttiliittymän kohdalta (A-talon puolelle lämpötolppia).

Uuden kaukolämpöputken asentaminen alkaa Rommakon piha-alueella arviolta viikon 27 loppupuolella. Tämä johdosta autopaikat 6 – 10 poistetaan tilapäisesti käytöstä tässä vaiheessa ja otetaan uudelleen käyttöön vasta tulevan ikkunaremontin jälkeen. Tämä siksi että etupihan A-talon puoleinen osa varataan ikkunaremontin tarpeisiin työmaa-alueeksi.

Lue lisää...

Unohtuiko etiketti?

Taloyhtiön järjestyssäännöt koskevat kaikkia asukkaita ja asukkaat vastaavat myös kotieläimistään. Kotieläimet eivät saa sotkea tai vahingoittaa yhtiön tiloja eikä myöskään piha-alueita. Koirat tule pitää aina kytkettyinä. Jos kotieläimelle sattuu ”vahinko” tai se vahingoittaa talon omaisuutta, vahingosta ja sen seurauksista vastaa yksinomaan eläimen omistaja.

(773) 389-7305

A-talon hissi korjattu | 2018-04-27

A-talon hissi on jälleen toimintakunnossa.

As Oy Rommakon yhtiökokous 2018

As Oy Rommakon yhtiökokous pidetään keskiviikkona, 2. toukokuuta 2018 taloyhtiön harrastustilassa kello 17:30 alkaen (C-talon pienempi "liiketila").

Kokousmateriaali löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ.

Kahvitarjoilu,

Tervetuloa!

Ikkunaremontti 2018/19

Taloyhtiön ikkunatemontti käynnistyy tänä keväänä. Urakkatarjoukset ikkunatoimittajilta on pyydetty helmikuun loppuun mennessä, jonka jälkeen hallitus käy annetut tarjoukset läpi ja esittää asian yhtiökokoukselle huhtikuussa. Kokouksessa päätetään hankinnasta ja sen rahoituksesta. Itse ikkunoiden ja parvekeovien vaihtoon on varattu aikaa noin vuosi ja sopiva, yhtiön kannalta edussisin vaihtoaika pyritään sopimaan ikkunatoimittajan kanssa. Aikaisintaan työ alkaa kesällä mutta vaihto voidaan tehdä nykyään myös talvella (ajoittuisi syksyyn tai ensi talveen).